National, 2010-05-28, Cariere in Alb, Targ de Cariere in Alb

Persoana de contact: Covaliu Bogdan - organizator
Website:http://cariereinalb.com
Adresa e-mail:office [at] cariereinalb.com
Telefon: 0740989491
Adresa: Cluj, Iasi, Timisoara, Bucuresti
Tip eveniment: Targuri / Expozitii
Debut eveniment: 2010-05-28
Incheiere eveniment: 2010-06-07

 

 

În perioada 28 mai – 7 iunie,  Cariere în Alb  te invită la cea de a doua ediÅ£ie a celui mai mare eveniment din domeniul carierelor medicale ÅŸi industriei farmaceutice din România.                 O carieră de success nu e utopie.
Nu vă punem la dispoziţie joburi. Vă oferim oportunităţi către o carieră.
Cariera este mai mult decât un loc de muncă, decât un salariu. E ceea ce urmează să faci 40 de ore pe săptămână, timp de mai bine de 40 de ani. 
Primul pas pe care îl faci atunci când începi să îÅ£i construieÅŸti drumul potrivinic unei cariere de succes e dependent de dorinÅ£ele tale.  Ce îÅ£i doreÅŸti de la viitorul tău: cauti stabilitate financiară? ÎÅ£i doreÅŸti nu doar success, ci ÅŸi recompense personale? Visezi să călătoreÅŸti mult? Ai vrea să faci ceea ce îÅ£i place? ÎÅ£i doreÅŸti să ai posibilitatea de a evolua profesional? EÅŸti determinat să faci ceva semnificativ pentru cei din jurul tău?
Dacă ai răspuns “da” la toate aceste întrebări, înseamnă că domeniul medicinei este alegerea cea mai potrivită pe care ai făcut-o. Pentru că ÅŸtim cât este de important să ai opÅ£iunea de a alege, Cariere în Alb îÅ£i oferă harta de care ai nevoie pentru a-Å£i trasa drumul în carieră.
Evenimentul pune la dispoziÅ£ie seminarii de consiliere, workshop-uri ÅŸi traininguri, oferindu-Å£i informaÅ£ii despre oportunităţile variate pe care le ai, atât în Å£ară, cât ÅŸi în străinătate. PoÅ£i afla mai multe detalii despre domeniul în care vrei să profesezi, depre ÅŸansele de dezvoltare personală ÅŸi mai ales, vei afla cum poÅ£i eficientiza procesul de perfecÅ£ionare în domeniul ales.
RecunoaÅŸtem, salariul este foarte important. Suntem conÅŸtienÅ£i că marile oraÅŸe nu oferă medicilor rezidenÅ£i foarte multe oportunităţi, de aceea,Cariere în Alb doreÅŸte să îÅ£i ofere posibilitatea de a intra în contact cu profesioniÅŸti din domeniul medical care te interesează. Numeroasele oferte au o paletă largă, cuprinzând deopotrivă profesioniÅŸti din România, Germania, Anglia, FranÅ£a, Suedia, Norvegia. Te ajută astfel nu doar să cunoÅŸti mai bine oferta de joburi medicale ÅŸi pachetele salariale, ci îÅ£i aduce angajatorii mai aproape ajutându-te să te faci cunoscut.
Evenimentul Cariere în Alb se află deja la cea de-a doua ediÈ›ie È™i va avea loc în acest an în patru centre medicale importante din România: Cluj-Napoca, TimiÈ™oara, BucureÈ™ti È™i IaÈ™i. Târgul Cariere în Alb reprezintă o manifestare unică de acest gen în România È™i vine să întâmpine atât necesitățile tinerilor care părăsesc băncile È™colii È™i ale profesioniÈ™tilor din domeniul sanitar cât È™i nevoile viitorilor angajatori ai acestora.

Cariere în Alb oferă atât angajatorilor cât È™i angajaÈ›ilor din domeniul sanitar oportunitatea de a se întâlni pe parcursul a două zile È™i de a începe o viitoare relaÈ›ie profesională benefică ambelor părÈ›i.

De ce să participi la Cariere în Alb? ·         EÈ™ti student la o specialitate din domeniul sanitar ·         EÈ™ti deja un profesionist în domeniu sanitar ·         DoreÈ™ti să îÈ›i continui cariera medicală începută ·         DoreÈ™ti să te informezi în legătură cu ofertele de angajare aflate pe piață în acest moment ·         DoreÈ™ti să interacÈ›ionezi cu reprezentanÈ›ii potenÈ›ialilor angajatori ·         DoreÈ™ti mai multe informaÈ›ii despre sistemul sanitar din România ·         DoreÈ™ti să participi la training-uri, seminarii È™i workshop-uri susÈ›inute de expozanÈ›i
Participarea la oricare eveniment Cariere în Alb este gratuită. Ba mai mult, pe lânga cantitatea impresionantă de informaÈ›ie È™i oportunitățile de angajare oferite, Cariere în Alb te înscrie automat într-o tombolă cu premii surpriză. Tot ce trebuie să faci e să completezi formularul de înscriere È™i/sau să vii la târg!

Cluj-Napoca: 28 - 29 mai 2010 TimiÅŸoara: 30 - 31 mai BucureÅŸti: 4 - 5 iunie IaÅŸi: 6 - 7 iunie

Publicat in data de 2010-05-05 de Cariere in Alb

Participanti:

Radu Roxana

dentist

(Spectator)

Imi anunt participarea:Sex: